Van Wolfswinkel: "We zijn al een collecte begonnen met z'n allen"

Ricky van Wolfswinkel lacht tijdens een training
Ricky van Wolfswinkel lacht tijdens een training Foto: © Orange Pictures

FC Twente staat woensdagavond tegen AZ in het bekertoernooi. Beide ploegen verkeren in bloedvorm en zijn al lange tijd ongeslagen, weet FC Twente-spits Ricky van Wolfswinkel.

"Het wordt denk ik gewoon een hele mooie pot", blikt Van Wolfswinkel, die in 2017 met Vitesse de KNVB Beker al eens won, vooruit voor de camera van ESPN. "Ik denk niet dat we over een underdog moeten praten. Ik denk dat we allebei kans maken op die overwinning."

De spits scoorde dit seizoen nog niet in bekertoernooi, terwijl hij de nodige kansen heeft gehad. "Qua afwerking heb ik tegen OSS wel mijn beroerdste wedstrijd van het seizoen gehad, dat mag ik ook wel zeggen. Feyenoord is natuurlijk een moeilijke pot. Daar hebben we ons echt doorheen gesleept. Toen zijn er andere mensen opgestaan en belangrijk geweest", aldus Van Wolfswinkel.

De routinier doelt daarmee onder meer op zijn concurrent Manfred Ugalde, die FC Twente volgens Van Wolfswinkel vast moet leggen. "We zijn al een collecte begonnen met z'n allen", lacht hij. "Maar misschien had ik dat vijf jaar geleden ook niet gezegd, maar ik zit er nu ook wat anders in. Daar moet je eerlijk in zijn en ik vind het gewoon een hele goede speler. Een jonge jongen, die nog veel stappen kan maken."

Weet FC Twente het bekerduel te winnen van AZ? Bij BetCity.nl krijg je dan 3.45x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op FC Twente en pak 49 euro winst! Grijp die kans!

Manfred Ugalde, Ricky van Wolfswinkel en Denilho Cleonise vieren feest
Van Wolfswinkel looft concurrent: "Ik zou hem proberen te kopen" Lees ook
Lees meer:
0 reacties