Van Wonderen overweegt sabbatical: "Daar neig ik nu meer naar"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

Kees van Wonderen is vanaf het seizoen 2022/2023 hoofdtrainer bij SC Heerenveen. Onlangs werd bekend dat de voormalige assistent van FC Twente aan het einde van het lopende seizoen gaat verlaten. Tegenover Leeuwarder Courant heeft de oefenmeester zich uitgesproken over zijn toekomst.

Van Wonderen overweegt volgend seizoen een sabbatical en zich dus helemaal terug te trekken uit de voetbalwereld. Van Wonderen: Het is best mogelijk dat ik volgend seizoen even niets doe. Gevoelsmatig neig ik daar nu meer naar dan een nieuwe trainersklus. Maar ik wil me daar niet op vastpinnen. Ron Jans zei ook dat hij een sabbatical wilde, maar ging vervolgens snel weer aan de slag. Er kan altijd iets voorbijkomen waarvan je denkt dat het bij je past."

Wie de nieuwe hoofdtrainer wordt van SC Heerenveen is nog niet bekend. Onlangs lekte uit dat de club een oriënterend gesprek voerde met Maurice Steijn die eerder dit seizoen werd ontslagen bij Ajax. Kees van Wonderen was van 2008 tot 2015 werkzaam bij FC Twente actief als assistent-trainer en assistent-directie.

Lees meer:
0 reacties