Vangelis Pavlidis baalt flink: "FC Twente zal verder uitlopen"

Vangelis Pavlidis baalt na de ruime nederlaag tegen PSV
Vangelis Pavlidis baalt na de ruime nederlaag tegen PSV Foto: © Pro Shots

Vangelis Pavlidis was zaterdagavond trefzeker tegen PSV, maar zag ook dat AZ voor de tweede wedstrijd op een rij vijf tegentreffers moest incasseren. De Grieks international baalt van de recente resultaten van de Alkmaarders, mede gezien de ranglijst en de posities van FC Twente en Ajax.

"Het is een heel moeilijke week geweest", zucht de Griekse tegenover De Telegraaf. "Het is heel pijnlijk om in twee duels tien goals tegen te krijgen. Dat kan niet. Het is gewoon belachelijk. Dat moet echt beter. We moeten veel agressiever zijn in het verdedigen, niet alleen de verdedigers, maar het hele team. Ik begrijp niet waarom we de afgelopen twee wedstrijden niet gepresteerd hebben."

"We moeten veel geconcentreerder worden en ook intelligenter in het verdedigen", gaat de Griekse spits verder. "Als je twee keer op rij verliest, zal Ajax dichterbij komen en FC Twente verder uitlopen. Maar we moeten helemaal niet kijken naar Ajax of FC Twente."

"Het hele seizoen hebben we erover gesproken, dat we derde willen worden en Champions League willen gaan spelen. Maar we hebben tegen PSV kunnen zien dat we helemaal niet het niveau hebben voor de Champions League. Daar moeten we voorlopig maar niet meer over praten", aldus Pavlidis.

Lees meer:
0 reacties