Vennegoor of Hesselink droomt van Bernabéu: "Dat zou bizar zijn"

Lucas Vennegoor of Hesselink tekende begin maart zijn eerste professionele contract bij FC Twente. De spits tekende een contract tot medio 2027. De spits geniet van zijn eerste weken als profspelers bij FC Twente en hoopt ooit zijn debuut te kunnen maken in De Grolsch Veste.

"Het is natuurlijk heel gaaf om mooie momenten mee te pakken", zegt de spits tegen 1Twente. "Dat heeft allemaal één doel en dat is spelen in de Grolsch Veste. Als je elke keer een paar trainingen en een paar wedstrijden mag meedoen dan word je steeds een stukje beter. Zo kan je straks hopelijk doorstromen."

Wanneer hoopt Vennegoor of Hesselink zijn debuut te maken? "Wanneer de tijd rijp is. Nee, als ik nu een doel moet stellen dan hoop binnen een jaar mijn debuut gemaakt te hebben en bij de selectie te horen. Europees voetbal zou ook wel heel vet zijn."

"We hebben nu al rumoeren in de kleedkamer als we in Champions League-groepsfase komen, dat we dan naar Santiago Bernabéu (stadion van Real Madrid, red.) kunnen gaan. Dat zou bizar zijn, maar daar moeten we eerst nog wel komen", aldus Vennegoor of Hesselink.

Lees meer:
0 reacties