Verbeek blikt terug: "Toen stelden ze ineens geen vragen meer"

Gertjan Verbeek en FC Twente kenden een korte en tegenvallende samenwerking. Tijmen van Wissing herinnert dat het destijds ook niet gezellig ging tussen de media en de oefenmeester.

"Jij voelde je weleens aangevallen door de media. Dan ging je achter die tafel zitten en ontstond er een bepaalde afstand", begint Van Wissing in de Oosttribune over de persconferenties van Verbeek. "Die afstand heb ik bewust gecreëerd omdat er dingen naar buiten kwamen. Dan werd ik door Jan van Halst op mijn vingers getikt dat ik rare dingen had gezegd die ik niet had gezegd", reageert hij.

Verbeek kon zich niet vinden in de stukken die geschreven werden, dus besloten ze de persconferenties in volledigheid uit te zenden. "Dan kun je precies zien wat ik zeg. Toen waren er ineens geen vragen meer", herinnert de oefenmeester. "Jouw collega Leon ten Voorde stelde geen vraag meer." Van Wissing voegt toe: "Jeroen Kapteijns van de Telegraaf had toen een stuk 'Meer conflicten dan punten'. Toen ging het knetteren. Het was niet gezellig, maar dat lag ook aan de resultaten."

Lees meer:
0 reacties