Verbeek terug naar Nederland: ''Zorgen over eventuele lockdown''

In afwachting van wat er in Australië gaat gebeuren met het voetbal, vliegt Gertjan Verbeek woensdag terug naar Nederland. De oud-trainer van FC Twente keert terug als blijkt dat de competitie hervat kan worden, meldt zijn club Adelaide United via de officiële kanalen.

Verbeek wil in deze onzekere tijd graag bij zijn familie in Nederland zijn en de Nederlandse voorzitter Piet van der Pol kon dat goed begrijpen. "We hebben gesproken over de situatie en afgesproken dat Verbeek en zijn gezin mogen vertrekken nu de Nederlandse grenzen nog niet gesloten zijn", verklaart Van der Pol. "Het is alleen maar logisch dat hij met zijn vrouw Sabine en dochter Sinne vertrekken."

Verbeek is duidelijk opgelucht: "Ik zal met mijn familie vertrekken omdat ze zich zorgen maken over een eventuele lockdown, niet alleen hier in Australië maar ook in Nederland. Ook vanwege de onzekerheid over de competitie en mogelijke sluiting van de grenzen, voelt het als het beste om naar huis te gaan."

"In deze onzekere tijden is de gezondheid en veiligheid van familie het belangrijkste", bevestigt voorzitter Van der Pol. "Ons gesprek was erg open en hij begrijpt nu ook beter hoe de club er nu voor staat. Zijn contract loopt door en hij zal terugkeren zodra de A-League weer begint", aldus Van der Pol.

We can confirm Gertjan Verbeek will return home temporarily.https://t.co/bBoc2bGwOk

— Adelaide United (@AdelaideUnited) April 6, 2020

N.B.
De vier thuiswedstrijden in maart, april en mei gaan niet door vanwege het coronavirus. Twentefans.nl en TwenteInsite.nl zijn daarom een ludieke actie gestart en hopen dat FC Twente hierdoor niet te veel horeca-inkomsten misloopt. Wil jij alsnog een bedrag voor 'bier en beenham' overmaken? #StortVoorTwente.

U kunt de 'vrije gift' naar boven of beneden bijstellen.

 width=

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand