Gaat PEC Zwolle verliezen van FC Twente? "Maakt mij dat nou uit"

Bram van Polen lachend aan tafel bij Veronica Offside
Bram van Polen lachend aan tafel bij Veronica Offside Foto: © Screenshot Veronica Offside

FC Twente liep zondag averij op in de strijd om de derde plek, maar heeft nog altijd een ticket voor de voorronde van de Champions League in eigen huis. De Tukkers moeten dan wel winnen van FC Volendam en PEC Zwolle. Dat laatste duel in de hoofdstad van Overijssel is de afscheidswedstrijd van Bram van Polen.

De routinier zwaait na dit seizoen af en is onder de indruk van FC Twente. "Ik vind ze heel stabiel", zegt Van Polen bij Veronica Offside. "Wat zijn voor hebben op een hoop ploegen is die Nederlandse kern, jongens die weten wat er gevraagd wordt. Volgens mij is dat echt een team. Dat is echt een cliché."

Toch liet FC Twente het afweten in de uitwedstrijden tegen Ajax en AZ. "Met name in de eigen Grolsch Veste zijn ze heel sterk", aldus Van Polen, die weet dat FC Twente in de laatste competitiewedstrijd naar Zwolle komt.

De aanvoerder van PEC Zwolle verwacht dat FC Twente de derde plek gaat pakken. "Ja, tuurlijk", is Van Polen duidelijk. Presentator Wilfred Genee stipt aan dat Van Polen zijn afscheidswedstrijd tegen FC Twente toch niet gaat verliezen. "Wat maakt mij dat nou uit", reageert de verdediger. "Ik wil 'm het liefst winnen, maar een afscheidswedstrijd is een afscheidswedstrijd. Maar als ik 'm niet win, dan neem ik alsnog afscheid."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
NEC
18:45
FC Twente
za
17/08
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
za
14/09
FC Twente
16:30
PEC Zwolle
zo
22/09
Almere City
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
Bekijk de hele stand