Verlossende goal FC Twente komt toch niet op naam van Michel Vlap

Michel Vlap
Michel Vlap Foto: © Pro Shots

FC Twente won gisteren met 2-0 van Fortuna Sittard. Michel Vlap dacht in die wedstrijd zijn eerste goal sinds 30 september te hebben gemaakt, maar kwam bedrogen uit. Dat schrijft Voetbal International.

De ruststand was in deze wedstrijd 0-0. Wel stonden de Tukkers met een mannetje meer op het veld aangezien Rodrigo Guth in de eerste helft al twee keer geel kreeg en daarom mocht gaan douchen.

Na de rust wist FC Twente dan ook snel toe te slaan. Een schot van Michel Vlap belandde via Fortuna-verdediger Sadik Fofana in het doel van de Limburgers. Vlap dacht hiermee zijn eerste goal sinds 30 september te hebben gemaakt. Helaas voor hem is dit in de statistieken een eigen doelpunt van Fofana. Als hij hem niet had aangeraakt was het schot namelijk nooit in het doel gegaan.

In ieder geval won FC Twente wel en zette het een belangrijke stap richting de derde plaats. die eindklassering geeft namelijk recht op het spelen in de voorronde van de Champions League. De Tukkers staan nu acht punten voor op nummer vier AZ. De Alkmaarders verloren zaterdagavond met 5-1 bij koploper PSV.

Lees meer:
0 reacties