Vermeulen wijst naar FC Twente: "Die had alle pech van de wereld"

FC Twente is na vier wedstrijden gedeeld koploper in de Eredivisie. Arno Vermeulen is niet verbaasd door de goede seizoensstart van de Tukkers.

"De basis van het elftal staat", stelt Vermeulen bij Studio Voetbal. "Ze hebben een goede trainer erbij gehaald. Vorig jaar hebben ze natuurlijk een topjaar gehad, de flanken waren heel erg goed met Vaclav Cerny en Virgil Misidjan. Dat vullen ze nu anders. Ik vind Michel Vlap een hele goede voetballer, die vorig jaar alle pech van de wereld had. Dat kon gewoon niet allemaal, zoveel pech. Paal, lat of dan net tegen een kont aan het hele jaar door. Maar dat blijft een goede voetballer. Nu zie je dat het er wat meer uit komt in een wat andere rol."

"Ze hebben een goed middenveld", vervolgt Vermeulen. "Ik vind het ook gewoon echt een goed elftal. Die kunnen relatief best wel weer lang mee blijven doen. Als je ziet dat ze een redelijk ingespeeld elftal hebben en een coach met een tactisch plan tegen een totaal niet ingespeeld elftal met een coach zonder in ieder geval een deugdelijk plan, dan kan het zo 5-1 worden", doelt hij op het duel met Ajax.

Lees meer:
0 reacties