Vertrekt Sem Steijn bij FC Twente? "Een miljoen of acht is goed"

Sem Steijn juicht
Sem Steijn juicht Foto: © Pro Shots

Sem Steijn is dit seizoen een van de uitblinkers bij FC Twente. Een transfer is daardoor niet ondenkbaar. In Fresia & Milan Parkeren de bus gaf Steijn aan liever een transfer te maken naar PSV, Ajax of Feyenoord, dan naar het buitenland.

Na die uitspraken verschenen er een aantal geruchten, zo zag ook Leon ten Voorde. "Dan wordt er meteen geschreven over dat hij daarheen wil. Steijn zit niet in elkaar dat hij meteen zegt dat hij naar de top drie wil en kan. Ongetwijfeld heeft hij ambitie om door te groeien, maar zo is Steijn niet", benadrukt de clubwatcher in de podcast De Warming-up.

In de winter zou er interesse geweest zijn van een Duitse ploeg. Of Steijn deze zomer in Enschede blijft, is de grote vraag. "Je kan nu niet zeggen of hij blijft, want er is nog geen concreet bod. Dat kan volgende week anders zijn, want met zulke statistieken komt er geheid belangstelling. Dat kan niet anders. Zeventien goals voor een middenvelder is echt ongekend.Er gaat belangstelling voor hem komen."

Voor de Duitse competitie is de 22-jarige Steijn echter nog niet klaar, zo denkt Ten Voorde. "Die vraag moet hij zichzelf stellen. Ik denk op dat gebied nog niet. Als je kijkt naar bijvoorbeeld het meevoetballen. Al is hij het daar zelf niet mee eens. Hij vindt dat hij daar ten opzichte van zijn aankomst bij Twente erg in is ontwikkeld. Als er een goed bod komt, dan moet je hem wegdoen. Een miljoen of acht is goed", aldus de journalist.

Lees meer:
0 reacties