Vertrekt uitblinker Steijn bij FC Twente? "Ik heb wel de ambitie"

Sem Steijn was dit seizoen een van de uitblinkers bij FC Twente. De 22-jarige middenvelder was goed voor zeventien treffers in de competitie en dat zal hem vast en zeker interesse van andere clubs opleveren.

Of Steijn klaar is voor een eventueel gekkenhuis? "Als er iets komt, ik laat lekker alles op me afkomen", vertelt de middenvelder in Fresia & Milan Parkeren de Bus. "Naar wat ik het liefst zou willen? Ik ben hier hartstikke gelukkig. Het is een leuk team, het is een mooie club, het wonen hier in Enschede is fijn. Ik ben iets heel anders gewend in Den Haag", zegt Steijn.

Hij gaat verder: "Het is echt leuk hier. Ik heb het onwijs naar mijn zin. Maar ik heb wel de ambitie om ooit in Spanje of Italië te spelen", is de geboren Hagenees eerlijk. De zoon van Sem Steijn gaat vervolgens nog in op de verschillen tussen Enschede en Den Haag. "Ik was in Venlo ook al wel wat gewend, maar het is wel een verschil. In mentaliteit, de grootte en de drukte."

"Wat wel grappig was, toen ik met Arnold (Bruggink, red.) voor het eerst zat en zei waar ik woonde, toen zei ik: 'lekker rustig'. Toen zei hij van: 'dat is een van de drukste gedeeltes van Enschede'. Dat is niks voor ons in Den Haag. Alles is zo'n chaos daar. Dat is wel wennen", aldus Steijn.

Lees meer:
0 reacties