VIDEO | Boschker: "Als ik mee doe dan loop ik drie dagen kreupel"

Issam El Maach hield namens FC Twente de microfoon vast tijdens het jaarlijkse Sander Boschker toernooi. Het toernooi, georganiseerd voor leden van Twentse zorgcentra, was ook dit jaar weer een groot succes.

Boschker zelf kan ook nog altijd genieten van het evenement. "Ik doe niet meer mee. Als ik mee doe dan loop ik drie dagen kreupel, dus dat gaan we niet meer doen. Maar het is fantastisch mooi om dit te doen en te zien. We zouden het eigenlijk buiten doen, maar als je naar buiten kijkt dan komt het met bakken uit de lucht", opent Boschker in gesprek met de clubkanalen van FC Twente.

Voor de voormalig keeper van FC Twente zit verveling er niet bij. Hij straalt: "Ik geniet elk jaar. Je geniet er gewoon van dat je die mensen heel veel plezier kan bieden, dat je lachende gezichten ziet. Maar ook bij de spelers van FC Twente zie je lachende gezichten en jullie doen ook heel goed mee. Dat is juist het mooie van zo'n middag, met spelers en mensen van zorgcentra's", besluit de voormalig keeper.

Lees meer:
0 reacties