VIDEO | Daan Rots-lied in De Grolsch Veste: "Loopt uit de hand"

Daan Rots voor Vak-P
Daan Rots voor Vak-P Foto: © Orange Pictures

Het was een prachtig beeld zondagmiddag na de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax. Ricky van Wolfswinkel ontpopte zich weer tot sfeermaker voor Vak-P.

De spits van FC Twente riep bij de ereronde eerst de complete technische staf met trainer Joseph Oosting erbij om ook hen in het zonnetje te zetten en mee te laten genieten van de feestvreugde.

Het mooiste moment kwam echter daarna. Daan Rots, die in competitieverband voor het eerst scoorde sinds 19 maart 2022, werd toegezongen met zijn eigen liedje. De song is bedacht door Excelsior-supporter Piebe-Guido van den Berg, die wekelijks liedjes bedenkt voor Nederlandse voetballers en clubs. Hij werd na de overwinning bij FC Volendam al live gebeld in de spelersbus, waarna de FC Twente-spelers zijn song meezongen.

Selectie zing Daan Rots-song in spelersbus
VIDEO: Selectie FC Twente zingt Daan Rots-song mee in spelersbus Lees ook

Van den Berg is er zelf trots op. "Ik vind het natuurlijk KUT dat mijn eigen club Excelsior niet heeft gewonnen, en dat is natuurlijk ook het gevoel wat bij mij een beetje overheerst. Maar HOLY SHIT, de selectie en de supporters van FC Twente zingen gewoon mijn liedje voor Daan Rots", zegt hij op X.

FC Twente deelde de beelden ook op Instagram, waar Rots zelf reageert. "Het loopt helemaal uit de hand..." Van den Berg kan daar wel om lachen. Het liedje is trouwens op de melodie van Hey Jude van The Beatles.

Volledige songtekst
Daan Rots, 'k ga zo naar bed.
Ik ga dromen over jouw doelpunt.
Jouw doelpunt gaf Riga een klap op hun kin.
Nu is er winst voor FC Twente, Twente, Twente, Twente...
Jalalalalalala, jalalalala, Daan Rots

Lees meer:
0 reacties