VIDEO | FC Twente-fans zwaaien spelersbus uit met fakkels en vuurwerk

De supporters van FC Twente hebben de selectie zaterdagmiddag een extra steuntje in de rug gegeven richting de uitwedstrijd tegen Willem II. Er waren volgens TC Tubantia zo'n 100 supporters aanwezig bij het Trainingscentrum in Hengelo.

Daar werd de spelersbus tussen 15.30 en 16.00 uur uitgezwaaid met fakkels en vuurwerk voor vertrek richting Tilburg. De supporters hopen dat ze de selectie voor de laatste keer vanaf de zijlijn moeten toejuichen en bij de volgende wedstrijden weer in het stadion aanwezig kunnen zijn.

FC Twente speelt zaterdagavond om 21.00 uur de uitwedstrijd tegen het geplaagde Willem II, dat al negen competitiewedstrijden op rij verloor. FC Twente kan daarentegen goede zaken in de strijd om de play-offs voor Europees voetbal en zelfs de vierde plek op de ranglijst.

Weet FC Twente zaterdag te winnen bij Willem II, dat al negen keer op rij verloor? Bij BetCity krijg je maar liefst een quotering van 2.20 bij een zege van FC Twente! Registreer je hier en verdubbel ruim je inzet! Je krijgt ook nog een gratis Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro.

De spelersbus van FC Twente vertrekt door een haag van fakkels naar Tilburg
De spelersbus van FC Twente vertrekt door een haag van fakkels naar Tilburg Foto: © Screenshot FC Twente TV
Lees meer:
0 reacties