VIDEO | Mathias Kjølø uitzinnig op dak spelersbus: "Wat een club"

Mathias Kjølø gaat los op het dak van de spelersbus
Mathias Kjølø gaat los op het dak van de spelersbus Foto: © Screenshot Anass Salah-Eddine

FC Twente heeft zondagmiddag de voorrondes van de Champions League weten veilig te stellen. In Zwolle werd met 2-1 gewonnen van PEC en kunnen de Tukkers zich gaan opmaken voor voorrondes van het miljardenbal.

En dat wilden zowel de spelers als de supporters weten ook. Bij vertrek werden de spelers uitgezwaaid door de nodige fans, maar na de wedstrijd werd de bus met een gigantisch feest weer onthaald. Langs de snelweg stonden hordes mensen te juichen, terwijl er een prachtig feest losbrak bij het trainingscentrum in Hengelo.

De bus stond even stil bij het trainingscentrum, waarna de spelers van FC Twente hun kans schoon zagen. Ze klommen op het dak van de bus om het feest met de supporters te vieren. Mathias Kjølø was de eerste die zijn gezicht liet zien en de Noor was uitzinnig. "COME OOOOON!", schreeuwt hij uit, om vervolgens bij zijn video treffende woorden te plaatsen: "Wat een club."

Ook Anass Salah-Eddine en Myron Boadu vieren het feest op het dak van de Twentse spelersbus. Te zien is hoe de supporters voor een geweldige sfeer zorgen, de nodige fakkels omhoog houden en vuurwerk afsteken. Ook Kjølø komt natuurlijk even in beeld op de video van Salah-Eddine.

Lees meer:
0 reacties