VIDEO | FC Twente Vrouwen-verdedigster Dijkstra woest na rode kaart

Caitlin Dijkstra (FC Twente) snapt niks van haar rode kaart tegen Fortuna Sittard Foto: © Orange Pictures

Caitlin Dijkstra zal de wedstrijd tegen Fortuna Sittard Vrouwen snel willen vergeten. De verdedigster van FC Twente Vrouwen kreeg na 23 minuten spelen een rode kaart na een overtreding op de doorgebroken Tessa Wullaert.

De verdedigster reageerde vol ongeloof en was woest. Die woede kon Dijkstra niet verbergen: ze knalde een bal de dug-out in en ging daarna tekeer tegen de vierde official. Fortuna Sittard kreeg een penalty door de overtreding van Dijkstra, maar Anna Knol wist die buitenkans niet te benutten. Een kleine tien minuten later zat het nogmaals tegen voor Fortuna Sittard Vrouwen-verdedigster Knol. Ze kopte de bal achter Diede Lemey in eigen doel en bezorgde FC Twente Vrouwen zo de voorsprong.

Uiteindelijk behield de ploeg uit Enschede die voorsprong niet. In de blessuretijd werd er met 2-1 verloren.