VIDEO | Steijn wint doelpunt van de week met goal tegen Excelsior

Sem Steijn heeft het 'Doelpunt van de Week' in de Keuken Kampioen Divisie gewonnen met zijn treffer namens ADO Den Haag tegen Excelsior. In de blessuretijd zorgde hij voor de gelijkmaker in de heenwedstrijd van de finale play-offs promotie/degradatie.

In minuut 92 wordt de bal doorgekopt door ADO-spits Thomas Verheydt. Steijn kan oppikken en weet het knap af te ronden.

Het doelpunt van Steijn in de heenwedstrijd van de finale van de play-offs leidde niet tot de promotie van ADO Den Haag. De Hagenezen gaven in de return in eigen huis een 3-0 voorsprong uit handen en verloren uiteindelijk na strafschoppen. Daardoor promoveerde Excelsior en moet ADO het doen met nog een jaar op het tweede niveau.