VIDEO | Twente-spelers genieten in bus van onthaal: "Gekkenhuis!"

FC Twente wist zich zondagmiddag te verzekeren van deelname aan de voorrondes van de Champions League. De spelers vierden na afloop een heerlijk feest, maar ook de supporters waren door het dolle heen.

De spelersbus van de Tukkers was na afloop van de wedstrijd in Zwolle weer op weg naar Enschede, maar moest op een aantal plekken noodgedwongen rustig rijden. De reden? Feestende FC Twente-fans die de voorrondes van het miljardenbal groots vierden, zo is te zien op een video die FC Twente zelf deelt. 

Dat de spelers ook genieten van de onthaal is wel duidelijk, want na het passeren van een groepje fans is iemand vanuit de bus te horen: "Absurd, ouwe", klinkt het, waarna de reis richting het trainingscentrum in Hengelo verder gaat. "Holy shit, maat. Wat een gekkenhuis. Wat een club, wat een club!", klinkt het vanuit de bus als de nodige supporters met fakkels zich verzamelen rond de spelersbus.

Als de bus aankomt bij het trainingscentrum aankomt, is er geen doorkomen meer aan. De spelersbus stopt met rijden en de spelers klimmen op het dak om de plaatsing voor de Champions League te vieren. Mathias Kjølø is de eerste die zich laat zien aan de fans, maar hij wordt al snel gevolgd door andere spelers. Na het toezingen van de nodige spelers klimmen de spelers weer naar binnen.

Lees meer:
0 reacties