VIDEO'S | Jesse Bosch en Tom Boere scoren, ook De Jong trefzeker

Willem II heeft vrijdagavond in eigen huis met 2-1 gewonnen van directe concurrent ADO Den Haag. Ringo Meerveld zette de club uit Tilburg al na 11 minuten op voorsprong en voormalig FC Twente-talent Jesse Bosch nam op fraaie wijze de tweede treffer voor zijn rekening na een assist van Meerveld.

Willem II - met ook Thijs Oosting, de zoon van Joseph Oosting, in de basis - blijft daardoor koploper en de voorsprong op Roda JC bedraagt nu 7 punten, terwijl ADO Den Haag 8 punten minder heeft. NAC Breda staat op een 8e plek na het gelijkspel (1-1) op bezoek bij Telstar. Voormalig FC Twente-aanvaller Tom Boere zorgde een kwartier voor tijd voor de enige goal van de bezoekers op aangeven van Omgba.

Ivar van Dinteren won vrijdagavond met Jong FC Utrecht op bezoek bij SC Cambuur: 2-4. FC Twente-target Milan Smit was wel weer trefzeker, maar hij kon een nederlaag in eigen huis niet voorkomen. In de Eredivisie wist koploper PSV vrijdagavond in eigen huis met 2-0 te winnen. Voormalig FC Twente-aanvaller Luuk de Jong opende de score, nadat Heracles al een man minder had door de rode kaart van Limbombe in de eerste helft. Boscagli zorgde in de tweede helft nog voor een ruimere marge tussen beide clubs.

Lees meer:
0 reacties