Vink looft oud-FC Twente-speler: "Een hele mooie voetballer"

Marciano Vink
Marciano Vink Foto: © Pro Shots

Marciano Vink denkt dat Feyenoord er goed aan heeft gedaan om Gijs Smal naar De Kuip te halen. De vleugelverdediger is transfervrij overgekomen van FC Twente en de voormalig international ziet het wel in de voetballer zitten.

"Ik denk wel een goede zet. Dit seizoen vond ik hem iets minder, tegen het einde was hij weer wat beter", vertelt Smal bij ESPN. "Ik vind hem wel echt een hele mooie voetballende back. Hij is natuurlijk geen Hartman. Hij komt nu van Twente af en Europees gezien heeft hij wel wat duels, maar dit is wel een stap hoger. Ik hoop dat hij het bij Feyenoord kan laten zien, want ik vind het een hele mooie voetballer."

Met het aantrekken van Smal en de al aanwezige Quilindschy Hartman denkt Vink dat Feyenoord genoeg linksbacks heeft. Laatstgenoemde moet echter nog een lange tijd vanaf de zijkant toekijken, vanwege een zware blessure. Mocht er echter ook iets met Smal gebeuren, dan ziet Vink nog een ander alternatief op links. "Als er nood aan de man is, kan Lutsharel Geertruida nog op links. Dan moet hij natuurlijk wel blijven", aldus Vink.

Lees meer:
0 reacties