Vink op de bres voor FC Twente-schlemiel: "Gebeurt nog een hoop"

Marciano Vink
Marciano Vink Foto: © BSR Agency

PSV-FC Twente leek zondagavond te eindigen in een 0-0 gelijkspel. Knullig balverlies van Max Bruns leidde in de slotfase echter toch nog een goal voor de thuisploeg op.

Marciano Vink neemt het bij ESPN op voor de jonge verdediger. "Hij maakt een fout, maar er gebeurt daarna nog best wel een hoop", stelt de analist "Het is wel zijn fout, maar ik wil wel een klein beetje verzachtende omstandigheden voor Bruns. Er gebeurt daarna nog een hele hoop." Luuk de Jong snoepte de bal af van Bruns en gaf hem voor op Hirving Lozano, maar die miste de bal. Ricardo Pepi was daarna wel trefzeker nadat de bal opnieuw voorgegeven werd.

Kenneth Perez ziet het als een leermoment voor Bruns. "Die jongen komt net kijken. Hij heeft waarschijnlijk net 96 minuten met volle concentratie gespeeld, dan is hij misschien een beetje vermoeid. Het kost je wel in een topwedstrijd en dat is gewoon vervelend", aldus de Deen. "Het is weer een leermoment voor hem om hopelijk over tijd de zoveelste goede centrale verdediger uit Nederland te worden."

Lees meer:
0 reacties