Vlap verklapt: "Allerziekste wedstrijd die ik ooit gespeeld heb"

Michel Vlap juicht tegen Hammarby
Michel Vlap juicht tegen Hammarby Foto: © BSR Agency

Michel Vlap zal de uitwedstrijd bij Hammarby niet snel vergeten. Eerder dit seizoen speelde FC Twente in de voorronde van de Conference League 1-1 tegen de Zweden om door te gaan naar de volgende ronde.

Voor Vlap was het zijn meest memorabele uitwedstrijd uit zijn carrière. "Dat heb ik in mijn leven nog nooit gezien. Echt waar, dat is de allerziekste wedstrijd die ik ooit gespeeld heb", vertelt hij aan Awaydays. "De sfeer zo vijandig als daar, dat ga ik niet gauw weer meemaken. Wij mochten het hotel niet uit, de staf ook niet, maar zelfs mensen die in het stadion werken mochten het hotel niet uit. Enkele supporters werden gewoon aangevallen op straat."

Pas diep in de verlenging trokken de Tukkers het tweeluik naar zich toe. "Het fluitconcert die wij kregen toen we het veld opkwamen dat was bijna beangstigend. Die Zweden bleven 90 minuten staan en elk moment van oogcontact kreeg je een middelvinger of ander min gebaar naar je hoofd", herinnert Vlap. "Heerlijk als je dan alsnog naar de volgende ronde gaat. Gauw inpakken en weer naar huis."

Lees meer:
0 reacties