Vlap: "Hij had soms ook wel een training dat hij geen zin had"

Michel Vlap kijkt uit naar de ontmoeting tussen FC Twente en SC Heerenveen. De middenvelder speelde jarenlang bij de Friezen, maar wordt dit seizoen door FC Twente gehuurd van Anderlecht.

"Het geeft altijd wel speciale gevoelens, maar er zonder fans vind ik het iets heel anders", zegt Vlap voor de camera van 1Twente Enschede. "Maar het gevoel is nog steeds heel erg groot. Ik ben daar opgegroeid en heb er zeventien jaar lang gevoetbald, dat vertelt denk ik wel een beetje wat voor band je nog met de club hebt. Ik volg ze bijna elke wedstrijd nog en heb nog wel eens contact met mensen binnen de club."

De middenvelder kent SC Heerenveen goed. "Ik weet van de trainer (Johnny Jansen, red.) dat ze altijd willen voetballen en af en toe ook wel druk willen zetten. Alleen weet ik niet of zij de intensiteit hebben, die wij bijvoorbeeld wel in de ploeg hebben om écht druk te zetten", aldus Vlap, die weet dat de Friezen spelmaker Joey Veerman wel zullen missen.

"Het geeft altijd wel speciale gevoelens."

"Maar Henk Veerman deed soms weergaloze dingen, maar soms had hij ook een training geen zin of deed hij niet zo heel veel", herinnert hij zich. "Dat vertelt hem ook wel een beetje, maar er zitten gewoon leuke spelers in die groep. De trainer die er zit heeft ontzettend veel enthousiasme en heeft er absoluut verstand van hoe hij zijn team wil neerzetten. Ze zullen het vast anders gaan doen dan de eerste wedstrijd (2-3, red.)."

Vlap heeft onlangs ook nog eens een huis in Friesland gekocht. "Ik heb er eigenlijk mijn hele leven heel prettig gewoond en ik zal er later wel weer terug willen komen. Ik heb daar nu dus een huis gekocht, maar dat moet helemaal verbouwd worden. Dat is hartstikke leuk. Ik ben heel trots dat ik dat huis gekocht heb. Dat staat weer voor nieuwe energie", aldus de middenvelder."

Weet FC Twente te winnen van SC Heerenveen en houdt Lars Unnerstall de nul? Bij BetCity.nl krijg je dan 3.65x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op FC Twente wint en houdt de nul en pak 53 euro winst! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 22 jan. 2022, 21:00
Eredivisie
Willem II -
-
FC Twente -
za 5 feb. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 13 feb. 2022, 16:45
Eredivisie
Ajax -
-
FC Twente -
zo 20 feb. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Go Ahead Eagles -
vr 25 feb. 2022, 20:00
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Vitesse 19 1 36
5 AZ 19 13 35
6 FC Twente 19 8 35
7 FC Utrecht 19 7 29
8 SC Cambuur 19 -7 29
Bekijk de hele stand