Vlap ziet buitenland wel zitten: "Maar ook koesteren wat ik heb"

Michel Vlap keerde in 2022 terug naar Nederland na een mislukt buitenlands avontuur. De aanvallende middenvelder van FC Twente wil het echter graag nog een keer proberen.

Bij Rondo van Ziggo Sport geeft de 26-jarige Vlap eerlijk toe dat hij een nieuwe avontuur in het buitenland wel ziet zitten. "Ik zou nog wel een stap willen maken, vooral Italië lijkt me heel erg mooi", vertelt de Vlap, die er naar eigen zeggen wel helemaal klaar voor moet zijn. "Ik had het er ook laatst met Arnold (Bruggink red.) over dat spelers heel snel roepen dat ze naar het buitenland willen."

Vlap, die in 2019 SC Heerenveen inruilde voor RSC Anderlecht, weet uit eigen ervaring dat het echt niet makkelijk is. "Niet iedereen weet wat dat inhoud. Er komt een stuk meer bij kijken, daar moet je wel klaar voor zijn", legt hij uit. "Ik ging vanuit Friesland ineens naar zo'n grote stad." De man uit Sneek zit nu ook prima op zijn plek in Enschede. "Je moet soms ook koesteren wat je hebt. Dat zei ik ook tegen Arnold, ik vind het prachtig om voor FC Twente te voetballen."

Lees meer:
0 reacties