"Voorhoede met Azarkan en Van Bommel is toch niet goed genoeg?"

FC Twente heeft vorige week een gesprek gevoerd met Marouan Azarkan. De club uit Enschede ziet in de vleugelaanvaller, die door Feyenoord verhuurd wordt aan Excelsior, een mogelijke versterking voor komend seizoen.

"Maar volgens FC Twente is daar nog niet echt gesproken over de contractduur en dat soort dingen", laat clubwatcher Leon ten Voorde weten bij Voetbalpraat op ESPN. "Maar hij staat zeker op de lijst."

Ook MVV-aanvaller Ruben van Bommel was vorige week op bezoek bij FC Twente. "Mark van Bommel en Bert van Marwijk waren daarbij", weet Ten Voorde. "Ze hebben met z'n drietjes een rondleiding en een gesprek gehad. Maar dat heeft hij bij meerdere clubs gedaan. Dan moet hij gaan kiezen waar hij de meeste kans op speeltijd krijgt. Als Misidjan weggaat, komt er natuurlijk een plekje vrij links voorin."

Van Bommel was ook op bezoek bij AZ. Kenneth Perez weet dat naast Misidjan ook Vaclav Cerny mogelijk vertrekt. "Dan heb je een voorhoede bij FC Twente met Ruben van Bommel en Azarkan aan de zijkanten... Dat is toch niet goed genoeg voor FC Twente?", vraagt Perez zich af.

Ten Voorde reageert dat er wel gevestigde namen bij gaan komen. "Van Bommel wordt natuurlijk niet als enige voor de linkerkant gehaald als Misidjan weggaat", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand