Marsman is in Nederland en houdt conditie op peil bij oude club

Feyenoord heeft maandag de training hervat na een kleine break. Daarbij sloot een oude bekende aan. Nick Marsman heeft zich op het trainingsveld gemeld, zo blijkt uit beelden van RTV Rijnmond.

De doelman houdt zijn conditie op peil in Rotterdam. Marsman begon zijn profcarrière bij FC Twente. Tussen 2011 en 2017 kwam hij uit voor de club uit Enschede. Tussendoor werd hij ook een jaar verhuurd aan Go Ahead Eagles. De keeper speelde in totaal 121 wedstrijden voor FC Twente, waarna in 2017 zijn aflopende contract niet werd verlengd. Marsman maakte de overstap naar FC Utrecht.

👋 | Koploper #Feyenoord heeft de training hervat voor de tweede seizoenshelft. Met een bekend (en lachend) gezicht. Nick Marsman traint mee pic.twitter.com/Qy8EGUKiPy — Rijnmond Sport (@RijnmondSport) December 5, 2022

Bij de Domstedelingen speelde hij drie duels, waarna hij naar Feyenoord vertrok. In Rotterdam speelde hij in twee jaar 30 wedstrijden. Vervolgens maakte Marsman de transfer naar het Amerikaanse Inter Miami. Dit seizoen speelde hij in totaal zeven wedstrijden voor de club van eigenaar David Beckham. Ook kwam hij tweemaal in actie voor de beloftenploeg van Inter Miami. De MLS-club eindigde dit seizoen als zesde. Hij ligt nog een jaar vast bij Inter Miami.

Lees meer: