Voormalig FC Twente-speler blikt terug: "Zijn team won bijna altijd"

Danny Holla en Oussama Assaidi bij FC Twente
Danny Holla en Oussama Assaidi bij FC Twente Foto: © Pro Shots

Danny Holla (35) speelde in het seizoen 2017/2018 voor FC Twente. Ondanks dat de middenvelder maar 27 wedstrijden speelde voor de club uit Enschede, krijgt een voormalig ploeggenoot wel een plek in zijn superelf.

In het ELF Voetbal Magazine stelt Holla namelijk het elftal op van de beste spelers waarmee hij in zijn carrière gespeeld heeft. Voor de positie van rechtsbuiten kiest hij voor Oussama Assaidi. De twee speelden samen bij FC Twente.

"Ik was echt onder de indruk van Oussama. Met kleine partijtjes won zijn team bijna altijd. Een goede dribbel, één tegen één bijna niet te stoppen. Ik denk dat hij veel meer potentie had dan hij heeft waargemaakt. Dat lag aan verkeerde keuzes, zoals zijn transfer naar Dubai. Oussama had uitzonderlijke kwaliteiten", besluit Holla.

Naast Assaidi bestaat de superelf van Holla uit David Stockdale, Bruno Saltor, Lewis Dunk, Virgil van Dijk, Daley Blind, Steven Berghuis, Danny Holla, Tjaronn Chery, Luis Suárez en Dusan Tadic. Ron Jans is volgens Holla de beste trainer geweest.

Lees meer:
0 reacties