Oud-FC Twente-talent maakt toptransfer: "Gesproken met Sneijder"

Tijjani Noslin
Tijjani Noslin Foto: © BSR Agency

Tijjani Noslin heeft een fraaie transfer te pakken. De voormalig jeugdspeler van FC Twente maakt voor ongeveer vijftien miljoen euro de overstap van Hellas Verona naar Lazio.

Noslin kwam een half jaar geleden over van Fortuna Sittard en maakt nu de een miljoenentransfer. "Ik dacht dat de kans klein was dat ik ooit naar Lazio zou gaan en ik zo'n niveau kon bereiken, maar gelukkig is het gelukt", zegt de 25-jarige aanvaller op de clubwebsite. "Ik ben blij met het vertrouwen en hoop samen met de club grote successen te behalen. De afgelopen zes maanden zijn snel gegaan, alsof ik in een achtbaan reed."

Noslin heeft de nodige gesprekken gevoerd met Wesley Sneijder, die hij kent van zijn tijd bij het Utrechtste DHSC. "De afgelopen dagen heb ik met Wesley Sneijder gesproken, hij was erg blij met mijn transfer naar Lazio. Nu staat hij nog dichter bij mij. Hij heeft mij erbij geholpen dat ik voetballer kon worden op dit niveau."

Noslin speelde in het seizoen 2016-2017 in het shirt van FC Twente. Daarna maakte hij de overstap naar USV Hercules. Via DHSC kwam de aanvaller bij TOP Oss en Fortuna Sittard terecht. 

Lees meer:
0 reacties