Vraagtekens rond Brenet: "Ze zeggen niet wat er allemaal speelt"

Joshua Brenet
Joshua Brenet Foto: © Orange Pictures

Opvallend genoeg is Joshua Brenet nog steeds speler van FC Twente. Toch kan de rechtervleugelverdediger nog naar een aantal competities een transfer maken.

Clubwatcher Leon ten Voorde tast ook nog in het duister. "Dat durf ik niet te zeggen, omdat ze het bij FC Twente zelf niet weten", legt hij uit in De Ballen Verstand. "Ze staan er heel dubbel in. Aan de ene kant vinden ze het goed dat hij gaat. Oosting zei in Volendam ook dat hij nog steeds die vertrekwens heeft. Het kan nog steeds."

Mocht Brenet weggaan, verliest FC Twente wel veel kwaliteit. "Aan de andere kant is het wel een hele goede speler als hij de kop goed heeft staan. Het is een beetje dubbel, denk ik", aldus Ten Voorde. "Hij heeft weleens moeite met het omschakelen naar het defensieve werk, maar je weet dat hij aan de bal heel veel kwaliteit heeft."

In Istanbul ontbrak de verdediger vanwege 'privéomstandigheden'. "Wat er precies allemaal speelt, zeggen ze niet", vertelt Ten Voorde. "Maar dat ze met hem in de maag hebben gezeten, is wel duidelijk. Hij is vorig jaar natuurlijk ook een keer disciplinair geschorst door Ron Jans. Het kan soms wel een bijzondere vogel zijn. Dat is op zich niet erg, als hij op club maar presteert."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
NEC
18:45
FC Twente
za
17/08
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
za
14/09
FC Twente
16:30
PEC Zwolle
zo
22/09
Almere City
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
Bekijk de hele stand