Waarom kocht FC Twente Kuipers? "Een stukje persoonlijkheid"

Bas Kuipers is de nieuwste aanwinst van FC Twente. Tegen het Schotse Motherwell kon hij dan eindelijk officieus debuteren. Hij is blij met zijn eerste maanden in Enschede.

"Ik ben enorm goed opgevangen iedereen. Leuke jongens, leuke gasten, warme mensen in de staf dus een warm welkom", opent Kuipers in gesprek met 1Twente Enschede. "Ik kende al wat mensen, van de spelers minder, maar op het veld (als tegenstander) leer je elkaar ook wel kennen."

"Vandaag was er een mooi sfeertje. M'n eerste 45 minuten in de benen. Kleine pijntjes overal, maar dat hoort een beetje bij de voorbereiding." Wat hoopt hij als speler te kunnen geven? "In eerste instantie wil ik hetzelfde brengen als wat FC Twente voor ogen had toen ze je haalden. Dat is een stukje persoonlijkheid, maar ook in het veld mijn spel spelen wat ik de laatste jaren heb gedaan. Ik wil mezelf laten zien, ook op dit niveau.

Lees meer:
0 reacties