Wagelaar geeft advies: "Die missen ze in de RvC bij FC Twente"

Youri Mulder is actief in de Raad van Commissarissen bij Schalke 04. In Gelsenkirchen heeft de voormalig spits het naar zijn zin. Of hij die functie in de toekomst ook bij FC Twente zal gaan bekleden is nog maar de vraag.

Bij VoetbalTijd wordt er gesproken over de Raad van Commissarissen bij FC Twente. Met Youri Mulder, die in de RvC van Schalke 04 zit, en René Wagelaar wordt er gesproken over een gebrek aan voetbalkennis. "Het zou mooi zijn als je dit soort mensen bij FC Twente in de RvC hebt", vertelt Wagelaar. Of het nou Youri is, of een andere oud-voetballer. Die missen ze in de RvC bij FC Twente. Een oud-voetballer en iemand die erover mee kan praten." Of Mulder die functie ook bij FC Twente zou vervullen is volgens hemzelf niet aan de orde. "Nee, want dat doe ik nu voor Schalke, dus dat zie ik niet zitten. Ik had dit eerst ook niet zien zitten, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Ik dacht eerst: 'Dan loop je in zo'n pak en ben je een grijze muis', maar dat is helemaal niet het geval. Het belangrijkste is dat er iemand zit met voetbalknowhow", sluit Mulder af.

Lees meer: