Wagelaar looft ontwikkeling FC Twente-speler: "Had ik niet verwacht"

Mees Hilgers kende een sterke eerste seizoenshelft in het hart van de verdediging van FC Twente. Dominique Scholten, manager van de gezamenlijke jeugdopleiding van FC Twente en Heracles Almelo, is ook erg te spreken over de jonge centrale verdediger van de Enschedese club.

"Ik vind de rol van Hilgers heel duidelijk", zo vertelt Scholten bij VoetbalTijd. "Die jongen ontwikkelt zich hartstikke goed. Het is goed dat hij bij Jong Oranje in beeld is gekomen en ik denk dat de scouts ook naar hem kijken. Dat vind ik wel twee hele mooie ontwikkelingen."

Analist René Wagelaar looft nog een andere verdediger van FC Twente. "Smal heeft zich heel goed ontwikkeld, dat had ik niet verwacht." Wagelaar ziet dat FC Twente echt als een team opereert. "Het team blijft altijd met z'n elven vechten. Als je dan Ajax ziet tegen FC Emmen, dat is gewoon sabotage."

"FC Twente is een team, en dat vind ik goed om te zien. Dat hebben ze goed voor elkaar. Daar is moeilijk van te winnen op de één of andere manier. Achterin staat het ook goed. Hilgers heeft zich goed ontwikkeld, dus het staat gewoon wel", zo besluit Wagelaar.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand