"Wat Alfons Sampsted al na een half jaar kan is echt ongekend"

Alfons Sampsted na zijn treffer
Alfons Sampsted na zijn treffer Foto: © Pro Shots

Alfons Sampsted heeft zich in de basis weten te spelen bij FC Twente. Aanvankelijk ging het de back niet bijzonder goed af in Enschede. Hij toonde zich echter strijdvaardig en is nu basiskracht onder Joseph Oosting, ziet ook Leon ten Voorde.

"Die jongen is in de winterstop gekomen. Het is een ontzettend aardige en vriendelijke jongen. Hij heeft een lastig eerste half jaar gehad. Hij speelde bijna niet. Hij was als de vervanger van Brenet gekocht en als hij speelde dan speelde hij niet goed. En uiteindelijk ging Brenet ook nog eens niet weg", laat Ten Voorde optekenen bij De Ballen Verstand van TC Tubantia.

Inmiddels gaat het dus beter. Toen hij kwam maakt hij Ten Voorde de volgende belofte: "Over een half jaar ga ik een interview doen in het Nederlands." Die belofte staat nog altijd. "Na de interlandbreak gaat hij een interview geven in het Nederlands. En wat hij kan al na een half jaar, dat is echt ongekend. Hij spreekt ook zes talen. Engels, Noors, Frans, IJslands, Nederlands, Twents", besluit Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties