Weghorst aangepakt na boze wissel: "Dit is gewoon wangedrag"

Wout Weghorst baalt
Wout Weghorst baalt Foto: © Screenshot Viaplay

Leon ten Voorde is totaal niet te spreken over de actie van Wout Weghorst afgelopen weekend. De spits van Hoffenheim werd gewisseld en richtte zijn woede daarna zeer gefrustreerd op de dug-out.

Ten Voorde spreekt duidelijke taal als het gedrag van Weghorst ter sprake komt. "Dat slaat natuurlijk nergens op, echt belachelijk. Ik heb die wedstrijd niet gezien, maar je hebt geen enkel recht om je zo te gedragen. Kom op, doe even normaal", stelt hij in De Ballen Verstand. "Dit is gewoon wangedrag. Je mag best een keer oneens zijn met een wissel, maar dan vraag je dat een dag later aan de trainer. Dit is echt aanstellerij tot in het kwadraat."

Weghorst werd de laatste tijd in verband gebracht met FC Twente. De spits zou graag voor de club uit Enschede spelen en td Arnold Bruggink liet weten dat volgende zomer mogelijk een mooi moment is om het te proberen. "Er zijn heel veel redenen waarom Wout Weghorst bij FC Twente past, maar dit is ook wat je in huis haalt", waarschuwt Ten Voorde. "Supporters willen dit rare gedoe niet. We hebben waardering voor zijn instelling, maar kom op..."

Lees meer:
0 reacties