Weghorst flirt met FC Twente: "Denk dat alles gereed wordt gemaakt"

Wout Weghorst
Wout Weghorst Foto: © BSR Agency

Leon ten Voorde ziet dat Wout Weghorst enorm zijn best doet om een transfer naar FC Twente te bewerkstelligen. Nadat Arnold Bruggink al uitsprak dat hij de spits graag naar Enschede ziet komen was ook Weghorst recent in een interview met Viaplay weer aan het flirten.

"Hij zwijmelde weg alsof hij zijn grote liefde voor het eerst zag. Je zag aan de fonkeling in zijn ogen dat alles nu gereed wordt gemaakt voor een transfer van Wout Weghorst naar FC Twente", begint Ten Voorde in De Ballen Verstand over het interview van de spits. Weghorst wordt dit seizoen door Burnley verhuurd aan TSG Hoffenheim. "Weghorst wil daar niet blijven. Dan wordt de vraag: wat gaat Burnley voor hem vragen. Hoe langer je wacht hoe minder geld hij gaat kosten."

Ten Voorde ziet een transfer komende zomer wel gebeuren. "Als je zo om elkaar heen aan het dansen bent, dan denk ik dat beide partijen wel een indicatie hebben", stelt de journalist. "Weghorst wil deze zomer naar FC Twente. Dat is nu wel duidelijk, toch? En FC Twente is zeer geïnteresseerd. Nogmaals, ik denk dat alles wordt klaargemaakt voor een transfer van Weghorst naar FC Twente."

Financieel moet alles wel haalbaar zijn, maar Ten Voorde denkt dat Weghorst prima bereid is om in te leveren. "Voor het geld hoeft hij het niet meer te doen. Hij gaat nu echt voor de clubliefde. Voor de romantiek. Het is mooi dat dat nog bestaat."

Lees meer:
0 reacties