Weghorst liever naar Ajax? "Hij zei wel iets heel interessants"

Wout Weghorst
Wout Weghorst Foto: © BSR Agency

Leon ten Voorde denkt dat de komst van Wout Weghorst nog altijd geen gelopen race is. De clubwatcher gelooft er niet helemaal in dat de spits Ajax zou verkiezen boven FC Twente. 

Wout werd onlangs op de persconferentie gevraagd naar de interesse van Ajax. "Wout zei wel iets heel interessants. Hij zei: 'ik lees dat alles voor mij wordt ingevuld'. En daar bedoelt hij denk ik mee, alles wat rond Ajax gezegd wordt. 'Dat is aan jullie, aan de journalisten'", begint Ten Voorde in De Ballen Verstand. "Op zo'n persconferentie kun je wel zien waar de belangen liggen. Het gaat alleen maar over of hij naar Ajax gaat of niet. Maar eigenlijk heeft hij er helemaal niets over gezegd."

Voor de interesse van Ajax bekend werd, leek het eigenlijk een abc'tje dat FC Twente de nieuwe club van Weghorst zal worden. De spits sprak meermaals uit dat voetballen voor de club uit Enschede zijn droom is. "Als je door een rode bril kijkt en je wilt heel graag dat Wout Weghorst naar Twente komt, dan zou je je daaraan vast kunnen klampen als supporter toen hij zei: 'het wordt voor mij ingevuld'", denkt Ten Voorde. "Met andere woorden: 'Jullie lullen constant over Ajax, maar wie zegt dat het zo is'?" 

Los van de voorkeur van Weghorst vreest Ten Voorde dat het een lastige klus wordt voor de Enschedeers om de spits los te weken bij Burnley. "Ik vraag me af of hij te betalen is voor FC Twente."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
NEC
18:45
FC Twente
za
17/08
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
za
14/09
FC Twente
16:30
PEC Zwolle
zo
22/09
Almere City
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
Bekijk de hele stand