Weghorst naar FC Twente? "Zijn schuld dat hij nog niet heeft getekend"

Wout Weghorst
Wout Weghorst Foto: © BSR Agency

Wout Weghorst wordt steeds vaker in verband gebracht met FC Twente. De spits schijnt zelf naar Enschede te willen en de geboren Tukker wordt door velen gezien als een welkome versterking in de aanval van de Enschedese club.

Aangeschoven bij De Warming-Up blikken Leon ten Voorde, Fardau Wagenaar en Frank Bussink vooruit op de mogelijke komst van de boomlange spits. Zal het komen tot een overstap naar Enschede? Bussink: "Er gaan wel steeds meer geluiden rond", waarop Ten Voorde reageert. "Dat hebben we natuurlijk al eerder gezegd en ik ben wel blij dat jullie daarvan op de hoogte zijn. Ze zijn afhankelijk van Burnley. Als het aan Wout ligt tekent hij nu een contract bij FC Twente. Maar hij is van Burnley."

Vervolgens vraagt Wagenaar hoelang het nog duurt voordat Burnley gedegradeerd is. Ten Voorde: "Als Ten Hag gewoon gewonnen had van Burnley, gewoon gewonnen had en Onana niet iemand had onthoofd, dan was Burnley dichterbij degradatie geweest. Nu hebben ze weer een puntje gepakt." Bussink: "Dus eigenlijk is het Ten Hag zijn schuld dat Weghorst nog niet bij FC Twente heeft getekend. Lekker kort door de bocht, ha ha. "Ten Voorde tot besluit: "Ten Hag krijgt overal de schuld van dus dit kan er ook nog wel weer bij. Die is de kop van jut."

Lees meer:
0 reacties