"Weghorst vraagt het maximale, dat wordt nu niet gedaan bij FC Twente"

Wout Weghorst viert treffer
Wout Weghorst viert treffer Foto: © BSR Agency

Wout Weghorst maakt deze zomer misschien de overstap naar FC Twente. Tijmen van Wissing is benieuwd wat de aanvaller kan toevoegen aan de club.

"Weghorst is iemand die denk ik zich wel kan storen aan waar we het afgelopen week bijvoorbeeld ook over hadden dat dat spelers naar een festival gaan. Hij is altijd bezig met topsport. Weghorst is altijd bezig met het hoogst haalbare, altijd bezig met de uitstraling van wij moeten gaan voor prijzen. Wij moeten de beker gaan winnen", open van Wissing bij De Oosttribune Podcast van RTV Oost.

"Dat ambitieniveau heeft hij. Als je wout Weghorst binnenhaalt, dan haal je wout Weghorst. Dan haal je een hele ambitieuze aanvalsleider binnen en die vraagt elke dag het maximale en dat wordt denk ik op dit moment niet gedaan bij FC Twente", vervolgt Van Wissing.

"En, Ik denk dat Weghorst dat wel wil bereiken. Nou, alleen daarom zou het al een goede aanwinst. Zijn en dat is ook de reden dat Bruggink het ook echt ziet zitten om dat niveau dan te bereiken dankzij wout Weghorst", besluit Van Wissing.

Lees meer:
0 reacties