Werken bij

Ben jij een hbo- of mbo-student en zoek je een leuke en leerzame stage? Dan is BN Media, waar Twentefans.nl onder valt, de plek voor jou. Het is vanaf heden weer mogelijk om stage te lopen voor drie tot zes maanden. Als redacteur speur je het internet af naar het laatste voetbalnieuws, zodat supporters altijd voorzien zijn van de laatste berichten. Daarnaast ben je veel bezig met social media en kun je ook inzicht krijgen in Google Analytics.

Wat kunnen wij een stagiair bieden? Een leuke, leerzame en flexibele stageplek in Goor (Overijssel) voor het liefst minimaal drie maanden. We hebben een werkplek op ons kantoor, maar bieden ook de mogelijkheid om (deels) thuis te werken en te communiceren via Skype of Whatsapp. We hebben het liefst face to face contact met onze stagiairs, maar zeker in de huidige coronatijden zijn we flexibel en kan een stage ook zonder problemen worden afgerond bij een eventuele lockdown.

Als stagiair bij BN Media leer je alles over het beheren van een voetbalwebsite. Uit zowel binnenlandse als buitenlandse media wordt het nieuws herschreven en verpakt in een bondig en voor de lezer interessant nieuwsbericht. De stagiair krijgt inzicht in welke berichten wel en niet 'scoren' op internet en krijgt de mogelijkheid om bezoekersgedrag te analyseren. Ook het gebruik van Twitter, Facebook en Instagram behoort tot de werkzaamheden. Mocht een stagiair behoefte hebben aan eigen interviews of initiatieven, dan bieden we daar zeker ruimte voor. Ben jij dus een 'voetbalgekke' student, die graag zijn of haar schrijfstijl (verder) wil ontwikkelen, dan is BN Media een uitstekende stageplek.

Wat vragen we:

  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Kennis van social media als Twitter, Facebook en Instagram
  • Journalistieke ervaring of een journalistieke opleiding is een pre

Wij bieden een jong en enthousiast redactioneel team en de mogelijkheid je te ontwikkelen in de journalistiek. Daarnaast ontvang je een marktconforme vergoeding voor je werkzaamheden. Heb je interesse, stuur dan je motivatie (inclusief CV) naar info [@] bnmedia [.] nl en je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Naast stagiairs zijn ook nieuwe redacteuren van harte welkom. Op meerdere momenten in de week, maar met name op zaterdagavond, zijn we nog dunbezet.