Werkzaamheden in De Grolsch Veste: "Lexaanwand voor het uitvak"

De Grolsch Veste
De Grolsch Veste Foto: © Orange Pictures

Dominique Scholten heeft in zijn nieuwsbrief op de website van FC Twente een update gegeven over de werkzaamheden bij De Grolsch Veste. De algemeen directeur laat weten dat er de afgelopen flink is doorgewerkt in en rondom het stadion. 

"Nadat direct na de laatste thuiswedstrijd het veld er volledig was uitgehaald, is de laatste weken een compleet nieuwe drainage en veldverwarming aangelegd", blikt de opvolger van Paul van der Kraan terug. "Ook is er nieuwe bestrating aangelegd achter de boarding. Nadat de laatste laag onder het speelveld was aangebracht is deze week het veld ingezaaid", aldus Scholten.

"Het eerste deel van de Safe Standing tribune is geplaatst op de eerste ring en komende week wordt begonnen met het plaatsen van de barriers op de tweede ring", vervolgt hij. "Inmiddels is de lexaanwand voor het uitvak geplaatst en is de LED-boarding op de tweede ring nu voor de helft afgerond. Verschillende ruimtes in het Diekman gebouw zijn afgelopen periode leeggehaald, zodat hier op de begane grond  met de bouw van het supporterscafé kan worden gestart. Komende weken wordt er hard doorgewerkt; alles is gereed voor aanvang van het nieuwe seizoen", verzekert Scholten. 

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
NEC
18:45
FC Twente
za
17/08
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
za
14/09
FC Twente
16:30
PEC Zwolle
zo
22/09
Almere City
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
Bekijk de hele stand