Wieke Kaptein te gast in speciale uitzending Goedemorgen Eredivisie

Wieke Kaptein juicht met Taylor Ziemer na een FC Twente-goal
Wieke Kaptein juicht met Taylor Ziemer na een FC Twente-goal Foto: © Orange Pictures

Komend weekend staat het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie voor het eerst volledig in het teken van het vrouwenvoetbal. Dat heeft alles te maken met het Vrouwenvoetbal WKND. Alle spotlights zijn daarin gericht op de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Fresia Cousiño Arias, presentatrice bij de sportzender, kijkt er enorm naar uit. "Met ESPN pakken we het Vrouwenvoetbal WKND groots aan. Voor het vrouwenvoetbal is het fantastisch dat dit weekend alle schijnwerpers op de Azerion Vrouwen Eredivisie zijn gericht", zegt ze op de website van de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Zondagochtend presenteert ze Goedemorgen Eredivisie. Tussen 10.00 en 12.00 uur ontvangt Cousiño Arias bondscoach Andries Jonker, voormalig international Kika van Es en FC Twente Vrouwen-speelster Wieke Kaptein. Ook schuiven analisten Hans Kraay jr. en Marciano Vink aan.

"Een paar jaar geleden had ik niet kunnen voorzien dat een programma als Goedemorgen Eredivisie volledig in het teken van vrouwenvoetbal zou staan. Dat vind ik een prachtige ontwikkeling", aldus Cousiño Arias. "Qua aandacht voor het vrouwenvoetbal zijn we nog niet waar we moeten zijn, maar dit is weer een stap in de goede richting."

Lees meer:
0 reacties