"Wordt het niet langzamerhand tijd om Taha de kans te geven?"

Younes Taha
Younes Taha Foto: © Pro Shots

Vaclav Cerny en Virgil Misidjan worden bij FC Twente nog altijd gemist. Daan Rots en Michel Vlap vullen al meerdere maanden het gemis van de twee op. Mitchell van Bergen en Younes Taha zijn bankzitters. Moet dat zo blijven?

Tijdens de Oosttribune uit Tijmen van Wissing zich kritisch over Rots. Tegen NEC speelde Rots een beroerde wedstrijd. "Die was echt heel pover." Maar ook Mitchell van Bergen overtuigt niet. "Van Bergen heeft nog niet aangetoond dat hij verder is dan Daan Rots."

De clubwatcher vond Daan Rots wel vaak effectief, wat niet direct betekent dat hij hem uit de basis zou halen. "Het gaat over twee wedstrijden dat ik hem niet goed vond, dus ik zou die nog niet wisselen." Aan de andere kant overtuigt Michel Vlap niet, Younes Taha valt met verve in. "Taha viel dreigend in en had een paar scherpe voorzetten. Ik hou er wel van dat Taha krijt aan de schoenen houdt."

Nico Wantia verwacht dan ook niet dat Oosting nu gaat wisselen. "De volgende wedstrijd is tegen PSV, dus dan ga je het niet veranderen. Maar wordt het niet langzamerhand tijd om bijvoorbeeld Taha de kans te geven?", besluit hij vragend.

Lees meer:
0 reacties