Wout Brama een basisplek tegen Ajax? "Dat gaat niet gebeuren"

Wout Brama
Wout Brama Foto: © Pro Shots

Wout Brama kondigde deze week zijn afscheid aan bij FC Twente. De ervaren middenvelder kan komende zondag daarnaast zijn 400ste officiële wedstrijd voor de club uit Enschede spelen. Trainer Ron Jans houdt echter vast aan zijn sterkste opstelling, waardoor er geen plek is voor Brama.

"De trainer gunt hem die basisplek van harte, maar dat gaat niet gebeuren", reageert Jans bij RTV Oost. "Ik gun wel meer mensen wat. Wout moet gewoon genieten van elke seconde dat hij erin komt. Dat is afhankelijk van de stand, maar ook hoe zijn concurrenten het doen. Want die heeft hij ook bij het invallen: Kjølø bijvoorbeeld."

Jans neemt het duel met Ajax serieus. "We willen met een goed gevoel de play-offs in, spelen in een uitverkocht huis tegen Ajax én kunnen een record aantal punten halen in eigen stadion. Kortom, FC Twente gaat zich echt niet sparen", aldus de oefenmeester, die deze week hoorde dat Brama volgend seizoen geen prof meer is.

"Dat hij zou stoppen was voor mij geen verrassing, maar wel dat hij zelf die knoop heeft doorgehakt. Hij heeft er nog zoveel plezier aan, en als je eenmaal stopt kun je niet meer terug. Maar het is wel verstandig denk ik."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand