Wout Brama kreeg kippenvel: "Dat is een droom voor FC Twente"

Wout Brama
Wout Brama Foto: © Orange Pictures

FC Twente staat stevig op de derde plek en kan zich dus mogelijk op gaan maken voor de voorronde van de Champions League. Wout Brama weet hoe het is om in het kampioenenbal te spelen.

"Ik kreeg kippenvel", blikt Brama terug in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat zijn de dromen die je als jongetje hebt. Wij speelden tegen Internazionale, dat een paar maanden ervoor die beker gewonnen had. Op dat niveau, tegen die clubs spelen, is een droom voor FC Twente."

"We hebben ook voorrondes tegen Arsenal en Sporting Lissabon gespeeld", vervolgt Brama, die weet dat het hoofdtoernooi van de Champions League nog ver weg is. "Als nummer 3 is dat de situatie: die voorrondes moet je eerst doorkomen voordat je überhaupt de hymne hoort. De laatste jaren hebben we weinig geluk met de loting gehad. Ook dat moet een beetje meezitten straks."

De oud-speler van FC Twente genoot van de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (2-0). "Absoluut", reageert hij. "Zeker met elf tegen tien was FC Twente heer en meester en was het wachten op de goals. En die vielen in de tweede helft", aldus Brama, die merkt dat er in Enschede gedroomd wordt over de Champions League.

"Dat leeft al een tijdje onder supporters, maar zeker ook in de groep", verzekert hij. "Ik kom nog regelmatig op de club en spreek dan met de jongens. Dus ik weet dat ze er vol voor gaan. Ik vind het echt een homogene groep."

Lees meer:
0 reacties