Wout Brama verlengt: "Ik word nog altijd blij van voetballen"

Brama tijdens eerste training
Brama tijdens eerste training Foto: © Orange Pictures

Wout Brama begon vrijdag aan zijn achttiende seizoensvoorbereiding. Vlak voor de start van de training werd bekend dat FC Twente en Brama een nieuw contract zijn overeengekomen waardoor de middenvelder nog minstens een jaar aan de club uit Enschede verbonden blijft.

Brama verklaart in De Telegraaf dat hij een contract gaat tekenen zoals hij dat zelf heeft voorgesteld aan de club. "Het is een prestatiecontract geworden, wat ik zelf ook had voorgesteld. Ik heb het laatste anderhalf jaar minder gespeeld dan ik wilde door blessures. Dan moet je ook meedenken met de club. De jaren tellen natuurlijk wel mee. Het is gebleken dat ik blessuregevoeliger ben. Ik word nog altijd blij van voetballen, trainen, met de jongens bezig zijn."

Brama kijkt enorm uit naar komend seizoen waarin hij met Twente op Europees niveau zal spelen. "Ik heb heel veel zin om Europa in te gaan met FC Twente, zoals ik dat in het verleden ook vaak heb gedaan. Ik ben vier jaar geleden ingestapt, toen FC Twente in de Keuken Kampioen Divisie, om de club weer terug te brengen waar die hoort. Nu zijn we daar sneller dan verwacht weer gekomen en nu wil ik dat ook graag meemaken. Ik kijk enorm uit naar dit seizoen.”

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 7 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
NEC -
-
FC Twente -
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Emmen 0 0 0
5 FC Groningen 0 0 0
6 FC Twente 0 0 0
7 FC Utrecht 0 0 0
8 FC Volendam 0 0 0
Bekijk de hele stand