Wout Weghorst gespot: "Dan speelt hij volgend jaar bij FC Twente"

Wout Weghorst op de tribune bij FC Twente
Wout Weghorst op de tribune bij FC Twente Foto: © Screenshot via: ESPN

Wout Weghorst was zondagmiddag één van de aandachtige toeschouwers bij de wedstrijd van FC Twente tegen FC Utrecht. De aanwezigheid van de international deed de geruchten over een overstap naar De Grolsch Veste opnieuw oplaaien.

"Hij zat er, met een petje op", begint Tijmen van Wissing in De Oosttribune van RTV Oost. "Nu hadden we met Ron Jans al één theatermaker, maar ik had het ook wel leuk gevonden als Weghorst zonder dat petje was gaan zitten. Heeft hij hem afgedaan? Oké, dat heb ik niet gezien. Ik kan het mis hebben, want ik ken hem niet heel goed, maar dit doet hij bewust. Dit vind hij leuk. Hij weet dat het dan over hem gaat en ik denk dat hij er wel over heeft nagedacht."

"Hij mag daar natuurlijk wel komen. Ik denk niet dat hij een transfer wil forceren, hoor. Als hij water bij de wijn wil doen, dan is hij volgend jaar de spits van FC Twente. Anders gaat Bruggink niet met hem praten. Als je een spits van die statuur en met die mentaliteit kunt krijgen, dan moet je het doen. Dat theater lijkt me heerlijk", aldus Van Wissing.

Lees meer:
0 reacties