Youri Regeer niet fit genoeg? "Hij moet daar stappen in zetten"

Youri Regeer
Youri Regeer Foto: © Pro Shots

FC Twente gaat vrijwel zeker in Europa uitkomen het aankomende seizoen. Wordt het niet de Champions League, dan is de kans groot dat de Tukkers uitkomen in de Europa League, dat weet ook Leon ten Voorde die een druk schema verwacht.

"Je hebt acht wedstrijden extra voor de winterstop. Dat betekent dat je in de competitie daar hinder van gaat ondervinden. Je moet daar fit voor zijn. Oosting zei al dat de jonge spelers blessuregevoelig zijn en daar kunnen ze niet altijd wat aan doen, maar ze moeten wel fitter worden", opent Ten Voorde bij De Ballen Verstand van TC Tubantia.

"Dat is een heel ingewikkeld proces. Je moet ze helpen met slapen, eten en drinken. Er worden dingen om die jongens heen gebouwd." Youri Regeer is een speler die vaak last heeft. "Regeer moet daar stappen in zetten, die ligt te vaak op de grond, en ook Hilgers is best wel vaak geblesseerd. Ook Bruns is dit seizoen lang geblesseerd geweest. Oosting moet toch de selectie zo inrichten dat deze klaar is voor het zware programma."

Lees meer:
0 reacties