Zaakwaarnemer Lukoki: "De familie is in shock en erg verdrietig"

Jody Lukoki
Jody Lukoki Foto: © Orange Pictures

Het nieuws over het overlijden van Jody Lukoki is hard aangekomen bij FC Twente. De club uit Enschede heeft een statement op de officiële website geplaatst, waarin FC Twente aangeeft 'geschokt en diep' geraakt te zijn.

Zijn zaakwaarnemer Menno Groenveld bevestigde het overlijden. "Bij deze wil ik bevestigen dat ik inderdaad op de hoogte ben gesteld door zijn familie betreft het overlijden van Jody", aldus Groenveld tegen Voetbal International. "Wij als agentschap zijn hiervan diep geshockeerd."

"De exacte oorzaak van overlijden is bij ons nog niet bekend", vervolgt de belangenbehartiger. "De familie is in shock en erg verdrietig. Jody was een hele vrolijke jongen, en was bijna hersteld van zijn blessure. Voor nu wil ik het hierbij laten en graag vraag ik ook van journalisten om de situatie los te laten en familie en vrienden ruimte te geven om dit te verwerken."

Jody Lukoki
Jody Lukoki (29) overleden: FC Twente reageert met ontsteltenis Lees ook
Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties