Zaakwaarnemer Weghorst duidelijk: "Niet geheimzinnig over doen"

Wout Weghorst
Wout Weghorst Foto: © Orange Pictures

Wout Weghorst staat in de nadrukkelijke belangstelling van FC Twente. Algemeen directeur Dominique Scholten liet kortgeleden al vallen dat hij graag wil kijken wat er mogelijk is. Mocht zijn werkgever Burnley nog geld aan hem willen verdienen, dan moeten ze hem met nog een contract voor een jaar op zak gaan verkopen. 

Zaakwaarnemer Simon Cziommer is tegenover Voetbal International helder over de toekomst van de boomlange spits. "Hoeven we niet geheimzinnig over te doen. Wout heeft een contract voor een jaar, heeft ook dit jaar in Duitsland goed gepresteerd en er staat een EK voor de deur. Het WK 2022 heeft iedereen nog op zijn netvlies. Daarna heeft Wout bij Manchester United ook uitstekend gespeeld, ook al heeft hij daar dan niet tien goals gemaakt."

Of FC Twente bovenaan het lijstje staat, dat is niet duidelijk. "Zolang ik met Twente niet inhoudelijk kan spreken, kan ik dat ook niet met andere clubs. Binnenkort zal er meer duidelijk worden, waarbij voor Wout het hele plaatje telt. Er moet een plan zijn, dat hij wil volgen."

Lees meer:
0 reacties