Zerrouki keert terug bij FC Twente: "Wat denkt u van zaterdag?"

FC Twente gaat zaterdagavond op bezoek bij Willem II en Ramiz Zerrouki zit waarschijnlijk 'gewoon' bij de wedstrijdselectie, zo weten 1Twente en Tubantia te melden.

De middenvelder, die donderdag werd uitgeschakeld met Algerije op het toernooi om de Afrika Cup, keert vrijdag terug in Nederland. Zerrouki had na de nederlaag tegen Ivoorkust al contact met trainer Ron Jans over zijn terugkeer. "Wat denkt u van de wedstrijd van zaterdag", sprak hij.

Het antwoord van de oefenmeester was vervolgens duidelijk. "Als je fris en fruitig bent dan nemen we je mee." Zerrouki zal echter niet direct in de basis beginnen bij de Tukkers. Een invalbeurt behoort echter wel tot de mogelijkheden. Michal Sadilek en Mees Hilgers zijn ook 'gewoon' inzetbaar.

Weet FC Twente zaterdag te winnen bij Willem II, dat al negen keer op rij verloor? Bij BetCity krijg je maar liefst een quotering van 2.20 bij een zege van FC Twente! Registreer je hier en verdubbel ruim je inzet! Je krijgt ook nog een gratis Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Lees meer:
0 reacties